Hur gör vi våra val!

Idag, och faktiskt varje dag, var uppmärksam på var dina tankar, önskningar och funderingar kommer ifrån. Är det dina eller vilken aspekt av dig är närvarande och tar dina beslut och uppfyller dina mål som du har satt upp?

Kanske handlar det om minnen och vanor du bär med dig. Det är dags att göra medvetna och inspirerade val – även om det verkar vara ett enkelt eller litet beslut.

Baserat på hur du känner kan du redan se om rädslan är drivkraften, eller hjärtat som också skulle vara kopplat till ditt högre jag. Mycket ofta tenderar människor att växla fram och tillbaka men du uppmanas nu att fästa din uppmärksamhet på ditt högre jag.

Denna klokare och originella aspekt av dig är också möjligen den bästa guiden du kan ha i livet. Det ansluter också till dina guider, lärare och änglar, och har därför tillgång till en stor mängd information. Att lära känna ditt högre jags vägledning kan kräva övning, men det är värt att träna för!

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]