Hösten – eftertankens tid!

När hösten kommit med mörka kvällar och det blir mysigt inne med att tända ljus och många läser böcker, spela spel och kommer till ro på kvällarna, minns vi och talar om sommaren som varit med alla trevliga stunder, om händelser som vi har upplevt under året.

Samtalen in till oss på linjerna ökar, människor vill ha svar på många frågor, allt från privata frågor om kärlek till vidare frågor om jobb och hur människor möter mörkret på hösten vilket är olika.

Då finns vi på linjerna för att lyssna och ge svar på de frågor som finns och ge feedback och positiv energi tillbaka.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca, så försöker jag lyssna in dina frågor du har. Du kan ringa mig på 0939-1147148  (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme om spådom online på min blogg sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din email.

För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!