Hösten är här!

Vi har haft en varm och skön höst hittills, i år blev det dessutom många äpplen att skörda på våra äppelträd. Det blev äppelmos och äppelkakor. Skogar och myrar var fulla av lingon, blåbär och hjortron. Älgjakten pågår i skogarna där jag bor i Mellansverige och björnjakten är över. Skolorna har börjat och vardagsrutinerna är tillbaka efter den varma sommaren med många bad för barn och vuxna.

För många par har sommaren varit en besvikelse, det har inte riktigt blivit som många har planerat. Många är i nya förhållanden där det blir ett pusslande med egna och den nya partnerns barn för att få relationen att fungera. Vilket inte alltid är så lätt.

Jag arbetar med personligheter och energier vilket gör att med den informationen, kan jag öka förståelsen för sin partner och kan leda in diskussionerna på ett annat sätt och då försöka komma överens på ett bra sätt.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!