Healing

Healing är en teknik där en person hjälper en annan person att återställa balans i kroppen och främja läkning. Det finns olika tekniker och metoder för att utföra healing, men nedan är en allmän beskrivning av hur det kan gå till:

1. Skapa en avslappnad och trygg miljö: För att personen som får healing ska kunna slappna av och fokusera på läkning är det viktigt att skapa en avslappnad och trygg miljö. Det kan innebära att sitta i en lugn och avslappnad miljö, tända ljus eller rökelse, eller spela lugn musik.

2. Kontakta och fokusera på energiflödet: En healer använder sin förmåga att känna av energiflödet i personens kropp för att upptäcka blockeringar eller obalanser. Det kan innebära att man fokuserar på personens energifält, eller chakran som är särskilda energicentra i kroppen, för att uppfatta energiflödet.

3. Använda tekniker för att främja läkning: När en healer har upptäckt obalanser eller blockeringar i personens energiflöde använder man olika tekniker för att främja läkning. Det kan innebära att man lägger händerna på personens kropp för att överföra positiv energi eller använder sig av andra tekniker, till exempel visualisering eller affirmationer.

4. Avsluta healing-sessionen: När healing-sessionen är över avslutas den på ett lugnt och varsamt sätt. Det kan innebära att man talar med personen om de upplevelser och känslor som uppkom under sessionen, eller att man helt enkelt tackar personen och avslutar.

Det är viktigt att komma ihåg att healing är en personlig upplevelse och att tekniker och metoder kan variera mellan olika healers. Det är också viktigt att personen som får healing tar ansvar för sin egen hälsa och välbefinnande och använder healing som ett komplement till professionell medicinsk hjälp vid behov.

Tillbaka till startsidan