Healing till vår planet!

Vår värld kan behöva healing från många av oss, vi kan uppmana änglarna och guiderna att skicka healing till vår planet, till vissa länder som kan vara i större behov än andra att få healing eller vissa områden. Vi får nyheter varje dag om oro i vårt land och i andra länder. Många människor blir utsatta för våld och det berör oss alla över vår maktlöshet att inte få stopp på detta.

Vi kan välja på olika metoder för att nå ut med vår healing till världen också genom våra böner och positiva energier, en del använder sig av kristaller och olika typer av energier. Många kristna grupper ber på vissa klockslag runt om i vårt land för att be om beskydd för alla som far illa.

Det kan också behövas sociala och miljömedvetna organisationer som arbetar med olika frågor som världen behöver. Du kan själv inspirera andra till att bli medvetna och skicka healing och positiva energier till människor omkring oss som är i behov av det och andra människor i olika världsdelar.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca