Healing och tarotguider!

Det här blogginlägget är riktat till den danska websidan www.synskonline.dk jag finns även på de danska websidorna som en clairvoyant sandsigerske med en stærk intuition, som vejledes af englekort og tarotguiderne. Du er velkommen til at ringe til Rebecca, når som helst du behøver guidning fremad i livet.

Jag använder healing, astrologi och tarotguiderna i min kontakt med andevärlden. När du har en reading med mig via telefonen så går vi tillsammans igenom din situation som du befinner dig i, du kanske har negativa energier i ditt liv då ersätter vi dem tillsamman till positiva energier istället.

Som clairvoyant är jag erfaren och min önskan är att du ska känna dig stark och i balans efter att du har fått healing från mig och vägledning framåt. Jag ger dig så tydliga svar som möjligt som du söker oavsett om det gäller relationer, ekonomi och arbete eller andra frågor som du vill ha svar på.

Du är varmt välkommen att ringa mig och få min hjälp när du behöver vägledning.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda.

Ljus och kärlek!

Rebecca