Har du energitjuvar i ditt liv!

Relationer är något av det viktigaste för oss människor. Vi är sociala varelser som behöver kärlek, närhet och omsorg. När vi däremot lever i relationer som är destruktiva kan det vara förödande för oss. En destruktiv relation tar mer energi än den ger och kan lämna personer i fråga helt dränerade på energi, utmattade, med depression och utbrändhet som följd.

I en sund relation är det ett jämt utbyte av energi, givande och tagande, det går jämt och harmoniskt och lämnar en positiv känsla inombords.

Upplever du många av dessa negativa sidor bör du se över relationen ordentligt, om det är värt att stanna. Det kan hända att du umgås eller lever med en person med narcissistiska och/eller psykopatiska drag som i värsta fall kan bli direkt farligt för dig.

Livet är för kort för att slösas bort på människor som du inte får tillbaka att det fina du ger till, du är värd och förtjänar mycket mer, kom ihåg det!

Får många samtal från både män och kvinnor som lever i förhållanden där de inte mår bra, där deras partner tar deras energier så att de blir utmattade och inte vet hur de ska förändra sina förhållanden. Rådet jag ger är att det inte går att förändra någon annan än sig själv, första steget kan vara att ringa in till oss på spålinjen för en reading. Jag ber alltid personen jag pratat med att återkomma för återkoppling av samtalet och det är alltid populärt.

Har du frågor som berör din relation som du är i eller du kanske har frågor om du ska gå in i en relation som du känner en osäkerhet kring, så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca

2 kommentarer till ”Har du energitjuvar i ditt liv!

  • Hej! Stämmer mycket bra på energi tjuvar. Jag vet hur det är, inte bra för någon. Jag vill och försöker uppnå goda relationer ? Anita

    • Hej!
      Tack för ditt meddelande, ja det gäller att hålla energitjuvarna ifrån sig. Kul att du kom in på min blogg och läste det vi pratade om. Ha en trevlig helg och njut av värmen.

      Rebecca

Kommentarer inaktiverade.