Hälsosamma förändringar!

När vi känner att vi har positiva energier i våra liv och vi mår bra, kan det vara läge att förändra vårt sätt att leva. Du känner dig stark eftersom du äntligen har börjat förändra det som du länge har tänkt på att göra. Du började med kosten och tog bort det som du vet att du inte mår bra av och började äta mer hälsosamt vilket gjorde att du blev piggare och började sova bättre.

Nästa steg blev förändringen av din livsstil där du kanske började promenera, besökte simhallen och du anmälde dig till en utbildning som du länge har funderat på. Samtidigt som du började känna dig stark, har du vetat länge att du är i en relationer med några människor som får dig att känna dig svag. De uppmuntrar inte dina positiva egenskaper som du har, utan kräver hela din uppmärksamhet. Det gör att du dräneras av energi och du kan stanna upp istället för att fortsätta gå framåt.

Det är då du hör av dig till mig och jag kan stärka dig att fortsätta framåt och inse att ibland måste vi lämna vissa människor bakom oss, även om vi lider av att ta de tuffa besluten.

Det vi ska känna och ha kunskap om är att vi har makten att läka oss själva och styra upp våra liv. Vi har våra guider med oss och när vi ber dem om hjälp så kan de hjälpa till att styra våra handlingar och tankar så livet blir som vi har tänkt oss.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda men även på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca