God Jul ocrh Gott Nytt År!

Några dagar kvar till julafton då tomten kommer till förväntansfulla barn som väntat länge på julklappar och trevlig samvaro med föräldrar och övriga släktingar och vänner. Julklapparna ska öppnas och användas god mat ska ätas gemensamt.

En trevlig julhelg önskar jag till er alla!

Jag finns på linjen för alla som vill prata med mig och jag kommer att ge svar på de frågor som ni har och förhoppningsvis kunna ge feedback tillbaka till er.

Du kan ringa mig på 0939-1147148  (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Tarotkortlek: Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme om spådom online på min sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din email. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit omdömen och behöver då kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken.

För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!