God fortsättning och Gott Nytt År!

Önskar alla en god fortsättning på julhelgen och ett Gott Nytt År!

Förväntningarna är stora för många människor när ett nytt år kommer, men många känner också stora krav på sig att våga förändra sitt liv. Att trivas på sitt arbete är viktigt men det är väldigt stressigt på många arbetsplatser och då kanske inte alla har den energin att söka nytt arbete. Fungerar inte relationen, vilket kan bli uppenbart för många, när många par har ledigheter tillsammans och med barnen. Då känner många att det är dags att ta tag i sina relationer på det nya året.

Då vänder sig många människor till oss på spå linjerna och vill prata med oss och försöka se lösningar på de problem som finns. Då är det viktigt för mig som sierska att lyssna och ställa frågor, vill även uppmuntra de som ringer till oss att ställa många frågor. Dialog är alltid bra för att komma vidare och se lösningar.

Jag arbetar med personligheter och energier vilket gör att med den informationen blir min roll att ge feedback, öka förståelsen och leda in diskussionerna på ett annat sätt och då försöka komma överens och prata med varandra på ett bra sätt.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-1147148 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!