Globala händelser i livet!

Globala händelser som till exempel coronavirusets spridning kan vara oroande i början, det som en gång var bekant försvinner, förändringen kvarstår oavsett om det var till det bästa eller inte.  Och nu när det är borta eller kommer att bli det kan det väcka rädsla och tvivel om framtiden.  Det har varit en tuff tid och det är inte slut än.

När vi tittar tillbaka kommer vi att inse att det inte varade så länge alls. Många försöker komma tillbaka fysiskt, ekonomiskt och känslomässigt efter karantänen. Men de som hade det svårt före karantänen har fortfarande stora problem att komma tillbaka till det som varit innan karantänen.

Det är svårt för barnen som inte kan träffa sina mor- och farföräldrar som de är vana att träffa, krama och ha nära kontakt med. Nu under sommaren går det att träffas ute i trädgården, spela spel och att äta tillsammans, barnen lärde sig snabbt att hålla avstånd.

Det handlar inte bara om att dela varandras trevliga andliga upplevelser. De handlar också om att vakna upp till smärtan och lidandet för resten av mänskligheten. Medan vi vaknar upp till en helt ny värld och försöker hitta vår plats i den, är själva planeten ganska aktiv och skiftande. Jorden känns varm och vindarna känns starka. Ännu mer andar kallas till vårt område, antingen för att bevittna eller på grund av lockelsen av alla starka känslor och deras energier.

Det är en bra tid att nå ut till din högre makt, dina änglar, guider och be om deras vägledning och stöd när du ska fortsätta dit liv igen. Löftet är inte att det aldrig kommer att finnas några utmaningar i livet, utan att vi inte behöver gå igenom dem ensam. Nå ut till det gudomliga och även till andra människor.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca