Från negativt till positivt!

Hur gör vi när vi vill förändra de negativa energierna som vi har i våra liv till positiva energier. Ett sätt kan vara att ta oss tid och skriva ner de energier vi upplever omkring oss på papper för att lättare kunna förändra det som inte känns bra. Om vi tar fram papper och en penna och sätter oss i lugn och ro för oss själva och börjar med att rita en rund ring som vi delar i mitten och delar in ringen i vänster och höger halva.

På den vänstra sidan kan du skriva ner det du vill förändra i år och då gäller det att försöka förändra det som är realistiskt för just dig. Låt den vänstra sidan bli din logiska sida som vill förändra det du behöver förändra just nu.

På den högra sidan skriver du ner det du fortfarande vill ha med dig i ditt liv i år, ta ansvar för dig själv och vad du vill när det gäller din kreativa och fantasifulla sida. Ha en vision av vad du vill skapa och genomföra under året.

Lägg fram det du har skrivit ner så du kan ta fram din teckning när du känner dig omotiverad och negativ så kommer du att känna de positiva vibbarna som kommer emot dig.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca