Första snön har kommit!

Älgjakten är över och första snön har kommit, snön regnade bort ganska fort. Den riktiga vintern kan gärna vänta ett tag till, men barnbarnen är förberedda med nya overaller och nya vinterstövlar!

Många som ringer till oss har fastnat i sina relationer eller på sina arbetsplatser. Det är svåra beslut som ska tas för den som ringer oss på spålinjen, om vederbörande ska avsluta relationen eller byta arbetsplats. Det gäller att vara lyhörd och lyssna, inte vara rädd för att ställa frågor. Betona att det är den som vill lämna relationen som ska lyssna inåt sig själv och komma fram till vad som är viktigt. Inte styras så mycket av sin partner om det är svårt att föra samtal om de problem som finns. Här har vi en viktig roll i människors liv att fylla.

Jag arbetar med personligheter och energier vilket gör att med den informationen blir min roll att ge feedback, öka förståelsen och leda in diskussionerna på ett annat sätt och då försöka komma överens och prata med varandra på ett bra sätt.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!