Ta vara på dina bra egenskaper!

Att vara sig själv har vi tillfällen att visa varje dag. Om du har kontrollen över ditt liv så kan du bemöta utmaningar från vissa människor och situationer du kan hamna i. Du kan inte förändra andra människor, du kan endast förändra dig själv, men du har ett val hur du bemöter människor och besvarar dem.

Det viktiga är att vara snäll mot dig själv och tro på dig själv, framför allt när du känner din inre kritik som vi alla kan känna, att vi inte duger i olika situationer. Försök att tänka bort sådana tankar och ta fram det positiva och låt dina positiva energier finnas runt dig.

Fokusera på de bästa egenskaperna hos dig som du har. Tänk på vad som gör dig unik och på allt du är bra på och alla utmaningar och svårigheter som du har klarat av och gått igenom. Men det som är viktigt att ta till sig är att du ska älska dig själv även i de stunder som du känner att du inte är i din bästa form, att du inte är på topp som du brukar vara av olika anledningar. Livet går upp och ner för oss alla.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca