För in ljuset där det behövs!

Även när solen inte är synlig på grund av en molnig dag, vet du att strålarna från den stora centrala solen fortfarande överförs till oss genom vår fysiska sol. Dessa gyllene solenergier kan vara mycket helande och ge oss kraft. Jag känner att många av oss kan använda mer gudomligt ljus i våra liv och till och med i våra personliga energifält.

Uppmana änglarna och de gudomliga hjälparna att föra sitt ljus in där det behövs mest, och också rensa och skydda dig.

Detta kort kan också indikera att dagens energi kan vara upplyftande och hjälpa oss att stiga över sorg  och stress, hela vägen till framgång och utveckling.

Våra sinnen tänds särskilt när vi kan se de lärdomar som våra omständigheter erbjuder. Ta dem till hjärtat och släpp resten. Fira allt som är bra och uppmärksamma din ljusa framtid.

Att vi alla mår bra en solig och varm dag är vad de flesta människor känner, du känner livslust och vill vara utomhus och känna den varma solen på din kropp. De sista somrarna har varit härliga när det gäller att få bada hur mycket vi vill, slå läger vid sjöar och älvar och fiska och trivas tillsammans.

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj 7: eller https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt