Fira dina mirakel!

Varför inte passa på och fira det bästa du har i ditt liv just nu, stora som små händelser, vissa händelser kanske du ser som mirakel, eftersom du inte hade förväntat dig att de skulle ske just nu.

Det gäller att stanna upp och lägga märke till det som sker för att du ska kunna uppskatta det som kommer i din väg. Din ekonomi kommer att bli bättre det här året, du har äntligen bokat en kortare resa till fjällen som du har önskat så länge, du har träffat en ny partner som passar dig perfekt.

Du har bett om detta länge men nu har dina böner besvarats och det är dags att njuta av de positiva förändringarna. Uppskatta det som sker för då kommer dina upplevelser att bli mer positiva.

Tänk på att positivt tänkande gör att du får positiva energier tillbaka och det är då vi fattar bra beslut och det är då våra guider finns runt omkring oss för att vägleda oss.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda men även på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca