Feminin – manlig energi!

Jag har alltid levt med katter från det jag var barn tills jag blev vuxen, men de sista tio åren har jag inte haft en katt i mitt hem. Men grannen har en katt som kommer och hälsar på. Januari och februari har varit väldigt kalla och då har grannkatten kommit in en stund och värmt sig.

Om katter kan man säga att deras energi är feminin då de är både avslappnande och vaksamma på samma gång. De är kärleksfulla mot alla människor som de möter om de känner att de får kärlek tillbaka.

Katten kommer in i familjen och blir omhändertagna i regel redan från de är kattungar, men det är katten som skyddar dem och deras hem från energier som inte är bra.

Katter känner av om någon inte mår bra och är orolig, grannens katt sover i sängen hos ett av barnen som inte sover så bra och barnet känner sig trygg med katten.

En hund som har somnat brukar i regel sova hårt och det kan ibland vara svårt att väcka den.

Deras energi utstrålar manlig energi. En släkting hade en rottweiler som jag hade hand om mycket eftersom jag rastade honom. Det gjorde jag genom att i första hand gå på åkrarna runt omkring gårdarna där jag bor. Det var en hane, en underbar hund, men det krävdes en fast hand och ju äldre han blev ju lydigare blev han.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca