En skyddsängel!

Under vår livstid tilldelas vi bara en skyddsängel men vi har många andeguider. Hur många som dras till oss beror på den ljusnivå som vi kan utstråla. Ju mer upplysta vi blir ju högre guider finns runt oss tills vi kommer högre upp i dimensionerna och lär oss mer.

Våra guider som många känner av kan hjälpa oss när vi behöver hjälp, många kallar på guiderna som finns runt oss. En guide som vägleder dig andligt och gör att du känner dig lugn kan ha varit en nunna i sitt tidigare liv. För att bli en hög andeguide måste du ha samlat på dig stor visdom och de har i regel varit indianer, munkar eller läkare i sitt tidigare liv.

Men de personer som du har älskat och som har gått över till andra sidan fortsätter att hjälpa dig, de kan vara andliga hjälpare. Jag hade en reading med ett känt medium som beskrev att jag hade tre andliga hjälpare med mig, tre anhöriga som följdes åt vilket är vanligt.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca