En kall och snörik januaridag 2019!

Idag är det 19 grader kallt och det har kommit en halv meter snö den senaste veckan, vi har en granne med en stor traktor som har plogat gården två gånger. Solen skiner och det är en vacker och vit dag.

Förväntningarna är stora hos alla i början av ett nytt år och många hoppas på bättre tider. När vårsolen kommer tillbaka blir de flesta lyckliga och börjar vistas ute mer i naturen vilket vi alla mår bra utav.

Alla frågor är viktiga och jag försöker besvara dem så att de kunder som ringer mig förhoppningsvis får svaren de söker, alla är också välkomna att ringa mig efter en tid för att ställa de följdfrågor som brukar dyka upp. Det kan också vara viktigt för alla som ringer mig att få ta del av vad andra som har pratat med mig tycker, därför kan du efter ditt samtal med mig ge ditt omdöme av ditt samtal med mig.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig, du kan ringa mig på telefon 0939-1147148 (19.90 kr / min) och välja mig direkt på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig.. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!