Drömtydning – vad betyder dina drömmar

Wooden Dreamcatcher with feathers and beads – beautiful vintage photo.

Drömmar har faktiskt större betydelse än vi tidigare trott, visar forskning. De hänger ihop med hur du mår – både fysiskt och psykiskt. Och kan till och med användas som terapi!

Drömmer du att du faller handlöst och vaknar med hjärtklappning, forskning har kommit fram till att din fysiska och psykiska hälsa kan vara påverkad. Kanske vid långvarig stress.

Drömmar om döden kan vara en symbol för att du är inne i en process i ditt liv som handlar om en förvandling, pånyttfödelse. Jag tycker det är en vanlig dröm som dyker upp då och då.

Dödar du själv någon kan det handla om att den personens inflytande över dig nu har upphört. Det är ofta positivt då du kan skapa ett liv med egna värderingar istället. Att lämna något gammalt bakom, för att gå vidare och utvecklas.

Mardrömmar om att bli jagad är väldigt vanliga. Ofta är det en stressdröm. Din dröm kan betyda att det är en del av dig själv som jagar dig och vill få din uppmärksamhet och förståelse. Vi jagas i drömmarna av våra tankar, känslor, handlingar eller brist på handlingar.

Ljus och kärlek

Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *