Dina energier!

Det du tycker om dig själv påverkar din energi starkt och din energi kan också växla och ändras. Särskilt om du håller fast vid en viss tanke länge. Rädsla är en försvagande tanke. Rädslan är också ett naturligt svar. Bara för att det är naturligt behöver du inte ge efter för det eller stanna kvar i det. Som människor har vi tillgång till stora mängder energi och vi har gudomliga varelser som är kraftfulla utöver vår förståelse

Buddha, ärkeänglar och kraftfulla gudar är bara en bön bort och ett sätt att hålla fast vid de välsignelser de ger oss. Vi har möjlighet att helt enkelt acceptera dem med tacksamhet istället för att ersätta dem med mer av vår rädsla. Trots våra brister och deras oändliga medkänsla, är dessa varelser villiga att hjälpa och skydda oss. När vi genomgår stora inre och yttre omvandlingar (både individuellt och globalt), kanske vi inte känner oss så säkra som vi brukar göra eller behöva göra.

I stället för att ständigt fokusera på den känslan av att inte känna sig säker på dig själv och de eventuella bekymmer du har, be dina böner och få bekräftelser av skydd. Dina tankar kan börja stärka ditt energifält och det gudomliga skyddet kommer du att åberopa för. Tänd upp din aura med din tro, böner och kärlek. När du ber om det är det viktigt att låta dig vara omgiven av dessa energier och släppa taget. Om du känner att du behöver mer, stanna längre på den heliga platsen. Du kan göra det genom att arbeta med mantran och böner som kan hålla dig där längre och även genom meditation.

 

Ljus och kärlek!

Rebecca