Dina drömmar!

Vi har alla våra drömmar om vad vi vill göra, så fort vi har uppnått något av våra projekt eller arbetsuppgifter, vill vi framåt vi vill ha flera uppgifter som vi ska uppfylla. Människan strävar ofta framåt och för varje uppgift vi har klarat av känner vi att vi får bättre självförtroende och att vi blir starka.

Men inte alla människor har den förmågan på grund av olika saker som händer i deras liv, då kan det bli vår uppgift att ge dem positiva energier och peppa dem så de kommer framåt i sin egen takt. Att visualisera, meditera, be och ta till kraftfulla andliga metoder som kan hjälpa dig för att nå dina mål, är en väg framåt för många människor.

Varför inte göra något idag – oavsett om det är en liten eller stor uppgift som du har framför dig, förverkliga dina drömmar och dina uppsatta mål. Vet du inte var du ska börja, be dina guider att vägleda dig och be dem om inspiration om du känner att du behöver det.

Om du vill ta in positiva energier så rör på dig, promenader och yoga eller dans eller välj det du är intresserad av så får du tillbaka de energier du behöver för att börja din resa mot dina mål. Varför inte be några av dina vänner att följa med dig på dina fysiska aktiviteter.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca