Din skyddsängel!

Om du ännu inte har träffat din skyddsängel har du möjlighet att göra det. Om du redan känner av och har kontakt med din skyddsängel kommer du att ansluta närmare. Du kommer att lära dig vad din skyddsängel kan göra för dig.

Hur ni kan arbeta tillsammans, hur man ber din skyddsängel att ta hand om dina nära och kära. Du kommer att uppleva kraftfulla visualiseringar med din skyddsängel.

För att förändra en relation eller situation eller för att få läkning från din skyddsängel. För att träffa skyddsängeln i ditt hem eller på din arbetsplats.

Hitta freden, kärleken och säkerheten i att ansluta till din himmelska hjälp.

När människor hamnar i svårigheter som sjukdom, arbetslöshet, dödsfall bland nära anhöriga så kommer du till en punkt när du söker efter alternativt stöd från någon typ av högre makt. Den känslan blir stark när du hamnar i den situationen.

Förvånansvärt många som ringer till oss är just i de här situationerna och det kan då vara till hjälp för oss som möter dem i samtal att det finns en högre makt att många av oss har starka energier runt omkring oss och känner av våra guider som beskyddar oss. Det är något som många förlitar sig på och ber om när det gäller att känna sig beskyddade.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt