Det negativa till det positiva!

Ett sätt att överföra våra negativa energier till positiva energier är att tänka på att på hjärnans vänstra sida har vi den logiska tänkande sidan och hjärnans högra sidan har vi den kreativa och fantasifulla sidan. Vi har alla olika personligheter där en del av oss är mer kreativa och logiska och andra kan vara impulsiva och har lätt för att bli styrda.

Man det här är något vi kan jobba med, du som känner dig kreativ men saknar den logiska känslomässiga sidan så kan du jobba med det genom att tänka före och planera innan du tar stora beslut i ditt liv.

Du som vet att du är impulsiv och har ibland svårt att säga nej, träna dig på att säga nej till situationer som du hamnar i och att säga nej till personer som du känner att du inte litar på. Träna upp din logiska sida genom att öva på att säga nej.

Om vi tränar upp våra logiska och kreativa sidor så finns det fantastiska saker som vi kan göra, anmäla oss till kurser och studier som vi tänkt på länge men som inte har blivit av, ta promenader och vara nära naturen om vi har den möjligheten känns stimulerande och gör oss starka. ”Ta dagen som den kommer, morgondagen vet vi ingenting om.”

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca