Dela dina erfarenheter!

När vi träffar våra vänner, arbetskamrater och familjemedlemmar pratar vi gärna om det vi har gått igenom tidigare i livet, både positiva och negativa erfarenheter. Vi öppnar upp med dem som står oss nära och diskuterar vad vi upplevt tidigare i livet och pratar gärna om drömmar och vad vi förväntar oss av framtiden.

Vi pratar med dem som söker oss på våra spålinjer och känner av vad de går igenom samtidigt som vi delar våra livserfarenheter med dem. En del som hör av sig vill veta exakt vad som händer framåt i tiden, de vill veta exakt vilka nya människor de ska möta, de vill veta exakt när de får sitt nya arbete de har sökt.

Jag bemöter alla frågor med den information som jag får till mig och förmedlar samtidigt positiva energier till den som jag har kontakt med, ibland även healing för den som önskar det. Det är viktigt att lära sig av de lärdomar du har lärt dig genom ofta smärtsamma situationer och även dina misstag som du har upplevt, kan ge dig en ny förståelse från ditt förflutna.

Dela dina erfarenheter med andra idag och njut av det samtidigt som du sprider glädje runt omkring dig!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca