Dela din kärlek med andra så mycket du kan!

Att be om kärlek och acceptera den när den erbjuds, är två olika saker. Idag kan du acceptera tacksamt alla former och handlingar av kärlek och vänlighet som erbjuds dig genom att säga “tack”.

Om det är ett komplimang, ett leende, en kram, en gåva eller något annat som erbjuds dig av kärlek, fundera på ur du känner, reagerar och pratar när du får kärlek. Ibland reagerar vi från ett mental tillstånd och inser inte ens att vi gör det. Du kan analysera varför du har svårt att ta emot kärlek när du har den runt omkring dig av personer som älskar dig, du kan se över din självbild och fråga dig varför du inte är värd att älskas.

En del av vår värdighet och våra förtroenden för andra och att känna tillit till andra kan vara några saker som vi behöver påminnas om och jobba med för att må bättre än vi gör i vissa situationer, för att kunna läka de känslorna. Börja med att acceptera kärlek eftersom kärleken själv är läkning. Det förflutna är det förflutna, fokusera på att leva i nuet och var uppmärksam på kärlek!

Om kärleken inte finns i ditt liv ännu, uppmärksamma kärleken som finns i världen. Och dela din kärlek med andra så mycket du kan.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca