Dansa och få din själ att le!

Idag, gör något helt spontant och upplyftande som får din själ att le. Börja sjunga, dansa, överraska någon du älskar eller överraska med  vänlighet. Att ge vänlighet och godhet till dem vi har runt omkring oss gör att vi kommer tillbaka till kontakten med vårt hjärta och själ. Det kan hjälpa oss att inte springa runt i cirklar i våra liv helt planlöst i perioder.

Istället för att fundera över hur du vill ha det, försök att agera och ta dina beslut för att skapa ordning och reda i ditt liv. Det är ingen mening med att rusa iväg när det gäller att ta viktiga beslut. Det är en bra tid att hitta lugn, komma tillbaka till våra tankar och granska saker med ett lugnt sinne och ett öppet hjärta. Var inte rädd för tystnaden eller stillheten du behöver för den här processen. Skjut inte heller upp dina beslut

Ta ett djupt andetag, och när du andas ut med ett hög suck, sätt ditt fokus och hand på ditt hjärta. Stäng ögonen eller “parkera blicken” någonstans och gå in i dig själv. Precis som du skulle göra när du försöker hämta ett minne. Vi tenderar att flytta vårt fokus från synen till vårt sinne när vi försöker komma ihåg något.

Den enda skillnaden är att vi kommer att flytta vårt fokus till vårt hjärta den här gången. I meditation eller i ett lugnt meditativt tillstånd, fråga dig själv “Vad vill mitt hjärta?”  Du kommer att känna och bli berörd.

Att ta tiden att fokusera på vad vi vill med våra liv och andras som vi har kontakt med, kunderna som vi pratar med på linjerna, där gäller det också att fokusera och att lyssna in på vad de säger och tillsammans ta en diskussion för att reda ut och se de problem eller förändringar som uppstått och behöver diskuteras.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca