Dags för förändring!

Många av oss upplever att det kan vara dags att förändra oss, en övergång i våra liv, oavsett om vi vill det eller inte. En del tar slut och en annat väntar på att ta plats. Förändringen sker när vi förändrar olika aspekter som vi har i vårt nuvarande liv, förändringen kan vara att en person som vi endast får negativa energier från avslutar vi kontakten med, , en arbetsplats där vi inte mår bra och där vi vet att vi måste ta oss samman och söka nytt för att må bättre.

Ett boende som måste förändras av olika anledningar men där vi skjutit fram de besluten länge. För en del människor kan det även betyda att de måste byta land på grund av krig eller andra orsaker.

Din vägledning blir att släppa det gamla och förbereda dig för något förväntat men ännu okänt för dig. Det handlar om dig själv. Du ska lära dig att lita på dina förmågor och din styrka som du har, då kommer din självkänsla att stärkas. Det kan vara ett kreativt projekt som du har funderat på länge eller det kanske är dags att planera för ett till barn.

Att kunna avstå från egenskaper vi burit med oss länge och som det är dags att förändra. Våra guider är alltid med oss vid förändringar och stödjer oss med det nya som kommer. Vi får alltid healing och inspiration och kärlek från änglarna. När positiva energier kommer in i våra liv är det dags för att förändra. Njut av det nya.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca