Att fånga dagen!

Dagens energier handlar om dina egna slutsatser för att nå dina mål som du har satt upp för din dag. Vi har alla saker som ska göras oavsett om vi är lediga eller inte. Är vi lediga har vi en press på oss att ta en promenad i skogen, åka skidor eller åka till simhallen och bada, i verkligheten så får vi vara glada om vi hinner med en av de aktiviteterna.

Men dagens förmiddag brukar gå åt till att göra saker som inte hunnits med föregående dag och därför känner vi oss pressade redan från dagens början.

Men om du tror på din förmåga att ta fram dina energier och resurser som du har så brukar det lösa sig, är du praktiskt lagd hittar du alltid på lösningar.

Jag har en ekorre som kommer varje dag och äter solrosfrön från mitt fågelhus som jag har utomhus, idag är det 24 grader kallt och extra viktigt att se till att fåglar och ekorrar har mat.

Sakta ner farten och andas så kommer du att få saker gjorda under dagen, som den lilla ekorren som kastar sig upp och ner i min stora gran på gården och sen via mitt hus klättar in i fågelhuset.

Carpe diem – fånga dagen!

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek!

Rebecca

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]