Börjar Europa öppna upp igen!

Flera länder i Europa tillåter resande inom landet igen under sommaren som Frankrike och Danmark och Tyskland, de baltiska länderna öppnar upp gränserna mot varandras länder. Vi får hoppas att det blir bra och att vi slipper flera vågor av coronaviruset.

I Sverige har det inte tagits några beslut ännu inför sommaren. Men människor drabbas i vardagen ändå, mitt barnbarn får ha avslutning från skolan i sitt klassrum och inga föräldrar får närvara. Flera tillställningar i olika kommuner har ställts in och öppnar upp igen nästa sommar, det är bara att hoppas att de finns kvar då. Vi har en levande fäbodvall som har öppet varje sommar där barnen får träffa djuren som finns där. Kor, får, höns, grisar och kaniner. Kaffe, saft och hembakat bröd serveras, väldigt trevligt och välbesökt.

Men ser fram mot sommaren med bad och att få ta fram båten igen och ro runt den vackra insjön vi har här på orten, med många fina badplatser att besöka. Kaffekorgen får följa med och saft och bullar till barnen.

Något som det oroar människor just nu är att på olika arbetsplatser har neddragningar av personal drabbat känsliga arbetsplatser där det behövs full styrka av personal för att det ska fungera. Vi får hoppas att det hela går över till ett normalt tillstånd igen så småningom. Under tiden får vi finnas där och lyssna se olika möjligheter tillsammans med dem som ringer till oss.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca

 

2 kommentarer till ”Börjar Europa öppna upp igen!

 • Hej Rebecca
  Jag hoppas att viruset försvinner så jag får en härlig sommar med barnbarnen.

  Lisa

  • Hej Lisa
   Vi får hoppas att vi får en bra sommar, jag har också barnbarn som längtar till sommaren när vi kan bada och åka båt och ha det trevligt.

   Rebecca

Kommentarer inaktiverade.