Blev försommar på en gång!

När värmen kom med full kraft efter den kalla våren, slog björkarnas blad ut samt övriga träd och växter och gräsmattorna håller på att bli gröna. Allt går fort i naturen, idag regnar det så luften är sval och skön efter hettan som varit.

Många människor är målinriktade och försöker se till att uppfylla sina mål som till exempel att söka nytt jobb eftersom de av olika anledningar inte trivs på sina arbetsplatser, bryter upp från sina förhållanden som inte ger bekräftelser från sina partners.

Men de flesta upplever att de möter fel människor, att människor runt omkring dem inte tycker om dem, att de är i fel förhållanden men tar sig inte ur förhållandena. En del inser att de är medberoende och har inte förmågan att bryta upp, en del har inte ekonomi, andra tycker inte att de orkar ta tag i sitt liv.

Jag arbetar med våra olika personligheter och våra förmågor och energier som vi alla har, positiva och negativa, för att få dig att inse att allt inte är riktat mot just dig. Personerna du har runt omkring dig är för det mesta inte medvetna om sina personligheter och hur dom påverkar relationerna.

Att jobba med sig själv är alltid bra, där stöttar jag med information och deviser för att stärka just dig när du kontaktar mig på de olika spå linjerna eller på min blogg, http://rebeccaspårdig.com

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, eller http://spålive.  välj 7  ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca!