Bjud in till kvalitetstid!

Tiden går fort ibland, sommaren är här och det är då vi vill spendera mer kvalitetstid med människor vi älskar och har omkring oss. Det som är viktigt när vi träffas är att vi försöker vara närvarande och undvika att prata om de problem som de flesta av oss har. Fokusera på det som är bra, brukar alltid finnas positiva saker att ta upp om vi tänker efter.

Kvalitetstid kan handla om våra drömmar, vilka mål vi har för sommaren där vi kanske har bokat in en kortare resa. Om du ändå känner att du måste prata om något som inte är positivt så gör det snabbt och avsluta sen den diskussionen.

Ju mer positiva vi är tillsammans och delar våra skratt och vår glädje av att träffas och prata om våra gemensamma minnen, desto mer glädje och positiva lösningar ser du framför dig. Vi behöver alla avbrott från vardagen så då gäller det att njuta när vi får den möjligheten. Tacka ja till erbjudanden om positiva träffar.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca- 7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca