Bästa tarotlinjen!

Bästa tarotlinjen online där jag använder tarotkorten för att ta in just dig och där jag läser av dig och din personlighet och vad som händer framåt och vad som har hänt bakom i tiden. Så kontakta den bästa tarotlinjen idag.

Många som kontaktar mig har läst på min blogg rebeccaspardig.com att vi går igenom din livssituation och att jag pratar om negativa och positiva energier och om energitjuvar som påverkar ditt liv mer än du tror.

Det blir alltid intressanta diskussioner kring detta och det visar även på att att det är möjligt att förändra situationen för de flesta som är i de här situationerna. De flesta som kontaktar mig börjar samtalen med att något negativt finns i deras liv eftersom det har hänt så många negativa saker under en längre tid. När vi pratar om det tillsammans och kan se att det negativa även finns där, en arbetskamrat har sagt något som vederbörande har tagit illa vid sig av, kan vi i diskussionen prata om att det förmodligen ofta uppstått ett missförstånd som inte har retts ut ordentligt.

När det gäller energitjuvar är det en diskussion som ofta förekommer. En släkting eller en nära anhörig som måste stöttas så mycket att den som stöttar till slut tappar bort sig själv är väldigt vanligt. Där gäller det att peppa den personen att ta hand om sig själv och lära sig att säga nej, vi behöver även stötta oss själva.

På bästa tarotlinjen kan vi tillsammans även prata om kärlek, jobb, ekonomi och andra frågor.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca