Att vara kreativ!

Kreativitet är bra för din självkänsla! Att delta i kreativa aktiviteter kan också utveckla din intuition och din andliga utveckling.

Det kan vara ännu roligare att göra något du inte har gjort tidigare, eftersom det kommer att kräva mer av din uppmärksamhet och det får dig att börja tänka på det du håller på med och det gör att du fokuserar på det och dina negativa tankar försvinner just då.

Kreativitet kan vara allt möjligt från att baka, till att måla med oljefärg till att spela ett dataspel. Det är själva fokus på annat än det du går och funderar på som är det viktiga. Att få känna att ditt fokus förändras och att du i och med det kopplar av och går ner i varv.

Att få sova en stund på dagen efter en promenad är en lyx som många behöver för att se till att uppnå ett lugn i kroppen och själen.

En förlamande känsla i kroppen uppstår om våra tankar upptas av andra människors negativa energier, eller om vi är i relationer som gör oss frusterade, ekonomin är något som många människor idag har problem med eftersom många människor har fått lämna sina arbetsplatser när företag slimmar personalen.

Om du försöker leva i nuet och inte tänka så mycket framåt så är mycket vunnet. Det finns ett sant ordspråk som säger:

“Ta dagen som den kommer, morgondagen vet du ingenting om”

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]