Att våga fatta beslut!

Du kan vara kärleksfull, snäll, full av ljus och också kraftfull och målmedveten när det gäller dina mål. Detta gäller oavsett om du arbetar med att manifestera eller behålla något som tar mycket tid och energi just nu. Du har visdom och styrka – kanske mer än du inser att du hade. Ibland kan omständigheterna hjälpa oss att upptäcka en maktreserv eller kunskap som vi inte ens insett att vi hade.

Ibland är det svåraste de perioder när vi bara måste vänta. Idag kan du göra ditt bästa för att ha tålamod med dig själv och de omständigheter du befinner dig i. Det krävs mycket styrka för att hålla andan uppe under tider av osäkerhet. Tro på dig själv och dina gudomliga hjälpare. Du är inte ensam, även om några av dina största anhängare är osynliga och finns i de inre världarna.

Glöm inte att det är du själv som bestämmer vilka beslut du fattar. Ibland kanske du har för bråttom och allt blir fel. Men vilket beslut du än tar så är det inte bortkastat. Man lär av sina misstag också!

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7

Har du svårt att fatta beslut eller har du andra frågor till mig skicka en kommentar till mig så besvarar jag dina frågor!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – andligt -medialt

Kommentera