Att utöva yoga och meditera!

Hur gör vi för att komma ut ur en potentiellt utmanande omständighet, starkare och klokare än tidigare. Det finns många sätt att göra det på, du kan förbereda dig själv genom att läsa på inför uppgiften du ska genomföra. Du kan stärka dig själv genom yoga, att meditera eller vara ute i naturen så ofta du hinner och orkar.

Det är en särskilt användbar känsla när man kommer ut från en situation kanske klokare, ja, men inte riktigt känner sig starkare än tidigare. Ta tillvara glädjen och se till att dina energier flödar för att hjälpa till att laga och läka. Det kan vara en bra idé att omge dig med människor och saker som ger dig glädje och näring.

Ta hand om dig själv och lär känna dina känsligheter och behov genom att inte överbelasta dig själv med arbete och ärenden mer än du absolut behöver göra idag.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]


.