Ta hand om sig själv!

Välj ett par dagar i veckan, i alla fall en dag, där du tar hand om dig själv! Börja med att välja ditt favorit ljus som du tänder, kanske flera jag brukar ha minst tre ljus tända när jag ska njuta av min speciella dag när jag bara kopplar av och njuter.

Sitt stilla och titta på ljuset och låt alla tankar och funderingar försvinna, fokusera bara på ljusen. När du känner att tankar och stress börjar lämna din kropp så kan du andas ut och in i djupa andetag för att få mer fokus på dig själv.

Den här stunden är bara din, mobilen är avstängd och du kan även informera dina vänner att du stänger av en stund. Brukar du meditera kan du även tända rökelser eller doftljus och även sätta dig själv i lotusställning med benen vikta under dig för att känna sinnesro.

En varm kopp te med honung passar in för den här stunden och låt den gärna vara minst en timme. När du känner dig riktigt avslappnad och inga tankar stör dig, passa gärna på att ringa en vän som det var längesen du pratade med, då har du tid att prata utan att känna dig stressad.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]