Att ta ett beslut – inte alltid så lätt!

 

I alla dina beslut och drag involverar det gudomliga vägledning och hjälp av änglarna. När du samarbetar med änglarna kommer de att arbeta med dig, genom dig och bakom kulisserna. Du ber inte bara om vägledning och hjälp utan också för vad som är till ditt bästa.

Ja, människor kan hjälpa, dina guider och änglar kan hjälpa men i slutändan måste du ta ansvar för dina egna beslut. Tystheten är där du kan bläddra igenom det du får i form av råd, information och vägledning för att äntligen välja vad du vill göra. Ingen kan garantera att du alltid kommer att fatta de bästa besluten som bara ger bra resultat.

Tänk på fakta, för- och nackdelar och framför allt ditt hjärta – förvirra inte de höga känslomässiga utbrotten med ditt hjärtas önskningar. I själva verket är djupt emotionella perioder inte de bästa tiderna för att fatta viktiga livsbeslut. Vad betyder det för dig, det beror på vad som händer i DITT liv just nu. Om det är någorlunda lugnt och du har övervägt dina alternativ och känner dig säker på dina beslut och har samma svar i ditt hjärta oavsett om du känner dig stark eller svag, så är det ett bra tecken för att ta svåra beslut.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca