Att se någon!

Om du verkligen vill ta in och se en person, rensa först ditt energiska synfält – din aura. Renlighet och utveckling av chakran behövs också, men för att vi ska se tydligt och utan fördomar behöver vi också ha ett tydligt energifält.

Annars kan vi påverkas av våra tankar, rädslor eller prognoser från andra. Tack och lov är sådana observationer högt nog för att få vår uppmärksamhet, men känns inte riktigt bra.

Så innan du bedömer någon negativt ska du ställa in ditt hjärta och se om du verkligen tror på det. Du kan också be änglar, dina guider, enhörningar eller något ljus som hjälper dig att rensa och tända ditt energifält.

Om du är osäker, rensa och titta igen. Du kanske också vill vänta tills du befinner dig på en känslomässigt neutral och balanserad plats innan du tittar eller bedömer människor du möter. Att se saker tydligt och exakt kan vara SÅ befriande! Njut av stunden!

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt