Att sätta frön!

Frön till grönsaker och blommor kan sättas hela året men för att de ska hinna gro och växa är det i början av året som är den bästa tiden. Jag har ett litet växthus som jag har inomhus men flyttar ut på altanen i början av april om det är varmt.

Chili och paprika har jag haft inomhus hela vintern, tog dem från växthuset i höstas. Har två stora paprikor nu som är gröna men kommer att bli röda när de är klara. Chilin har många vita vackra blommor och har fem chilifrukter som börjar bli röda. Första chilifrukterna är milda men jag brukar lägga dem i ett fönster så de torkar och får en stark smak.

Har köpt ett stort växthus så jag väntar på att få sätta upp det när värmen kommer, det är alltid lika spännande att se hur det kommer att växa. Finns en kvinna som säljer plantor från sina växthus och där handlar jag plantor och buskar varje år. Hallonbuskar, jordgubbsplantor och tomatplantor är mina favoriter.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca