Att rensa bort negativa energier!

Att rensa bort det som inte längre tjänar ett syfte kan påskynda dina framsteg enormt. Att rensa bort tunga och jobbiga negativa energier vare sig de är skapade av oss själva eller kommer från andra människor i vår närhet, är något som alla behöver göra med jämna mellanrum, men det svåra kan vara att inse vad det är som påverkar oss negativt. Lever vi i ett destruktivt förhållande är det lätt att se alla fel vi själva upplever, det svåra är att inse att det är den vi lever med som påverkar oss negativt.

Att älska någon betyder också ibland att det är svårt att ta in att den personen som står oss närmast är den personen som sårar oss mest. Att det är den personen som tar vår energi och som till sist gör att vi blir passiva och orkeslösa. Den här diskussionen är bra att ha med de personer vi pratar med som agenter, att vända det negativa som vi riktar mot oss själva till dem som utsätter oss för detta.

Innerst inne har vi mest en känsla av vad vi behöver släppa, eller om vi behöver rensa vår energi. Lita på din intuition och vidta åtgärder. Det finns resurser som kan ge dig en ny riktning i din livssituation, du kan kontakta en professionell person som du kan samtala med och du kan rensa ditt hem om det finns negativa energier där.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca