Att påminna oss själva!

Ibland kan det vara bra att se det positiva i livet, vilket de flesta av oss gör redan, men om du påminner dig själv då och då att du ska komma ihåg vem du är en magnifik människa och att du är välsignad på din väg genom livet. Då får orden tyngd och vi kan se det fina med oss själva. Att vi är unika som personer och att de vi har omkring oss också är unika människor som vi har träffat och umgåtts med och några av dem umgås vi fortfarande med.

Att vi är välsignade är något jag tar upp i mina kontakter med människor, vi har våra guider eller våra änglar runt omkring oss som skyddar oss och vägleder oss, alla människor har inte den kunskapen och blir glada över den informationen.

En del människor deltar i glädjesånger och ber böner om att bli välsignade och det ger tröst när motgångarna kommer, något som alla är berörda av. Glädje blandas med sorg så är livet för de flesta människor. Därför är det viktigt att påminna oss om det positiva som vi har och glädjas åt det.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca