Att nå sina höga mål!

Var oförlåtligt entusiastisk och passionerad när det gäller dina idéer och drömmar! Du är den viktigaste personen som du behöver lita på och tro på – resten kommer att följa dig eftersom dina energier kommer att locka till sig människor.

Låt din värdighet och nåd rensa din väg för dig. Höj och behåll dina höga energier så mycket som möjligt, med din kärlek. Det hjälper dig att attrahera de lösningar du söker mycket snabbare. Ge inte upp om du känner att du har för mycket runt omkring dig, börja om nästa dag. Ge inte upp din avsikt att komma dit du har satt dina höga mål.

Kom ihåg att din glans och storslagenhet kommer inifrån. Även om det hjälper när de yttre förhållandena matchar behöver du inte ha någon materiell framgång för att vara graciös eller hålla huvudet högt.

“Du är ett barn av det gudomliga. Låt det räcka för dig”.

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]