Att möta sina vänner!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sunset-570881_640.jpg

Bjud in och spendera kvalitétstid med människor du älskar. Betoning på “kvalitétstid”. När ni träffas gör ett medvetet försök att ägna dig åt att vara närvarande tillsammans och njut av varandras sällskap.

Försök att undvika att prata om problem, bekymmer eller klagomål. Gör ditt bästa för att fokusera på vad som är bra. Prata om bra minnen, drömmar, mål och upplyftande ämnen i allmänhet. Om det finns något mindre än positivt som du (eller de) verkligen behöver prata om, gör det kort och få det ur vägen.

Kärleken och skrattet du delar med dem kommer att göra dig till en magnet för mer glädje och lösningar. Din själ behöver ett kärleksuppehåll från vardagen så ta en och njut av varje minut av den.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt