Att lära sig meditera!

Att lära sig att meditera låter spännande och många vill pröva då det är ett sätt att nå fram till sig själv och samtidigt lära sig att slappna av. Jag har själv testat och gör det ofta när det är varmt ute och jag vänder mig mot solen med mitt ansikte för att få värme på kroppen. Jag lägger armarna på varsitt armstöd på solfåtöljen jag har på gräsmattan.

Jag håller långfingret och tummen mot varandra och försöker andas långsamt och försöker tränga undan alla tankar som finns i huvudet.

Det kan vara bra att säga högt vad du vill uppnå i din meditation eller tyst för dig själv, det är ett sätt att rensa bort alla tankar, det är vanligt att du hör fåglarnas kvitter tydligare och känner dofter som finns utomhus. Ordet” namaste” är vanligt att många säger högt men det kan räcka med att säga ett abstrakt ord som du repeterar hela tiden.

När du känner att du börjar koppla ifrån dina tankar kan det vara bra att andas långsammare och andas via magen, det gör att kroppen går ner i varv och du hamnar i meditativt tillstånd.

Är jag inomhus och mediterar så brukar jag sätta på avslappningsmusik under tiden, det är ett trevligt sätt att gå ner i varv efter dagens slut.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca