Att lära känna sig själv!

Människor slutar antingen följa olika typer av förväntningar som inte ger dem något, eller slutar att känna sig skyldiga för att de inte följer regler eller system som inte resonerar med dem. Det är vanligt att upprepa sig själv, men återigen kan intuition inte ersättas med olika typer av uppsatta förväntningar.

Det är en viktig känsla som vi alla behöver för att utveckla och behandla det som vi behandlar de andra fem sinnena. Det hjälper också att lära känna dig själv.

Om du motiveras av kärlek och vänlighet kan du inte dra nytta av någon som fokuserar på vilja, kraft och disciplin. Eller medan vissa av er styrs av ett mer vetenskapligt synsätt, kommer andra att söka ett mer kreativt och konstnärligt synsätt. Sedan finns det alla möjliga kombinationer att tänka på.

Dela dina vägar med andra och gör det utan krav. Bara för att det fungerade för dig behöver det inte vara rätt för andra. Ingen ska behöva känna sig mindre värda för att de inte kan lyckas med någon annans förväntningar.

Det är lätt att springa runt i cirklar och ibland fastna eller till och med stanna upp bara för att jag tänkte att om en metod fungerar för någon jag respekterar måste jag få den att fungera för mig själv också. Det finns inget som är “för sent” när det gäller att lära känna dig själv och vad som hjälper dig att trivas.

Du kan fortfarande uppskatta något eller någon utan att behöva följa deras fotspår.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]