Att fokusera på det vi är bra på!

Det är viktigt att vi accepterar oss själva som en helhet och att vi inte bara fokuserar på saker vi tycker vi är och gör bra, utan även fokuserar på det vi gör som är mindre bra.

Försök att ersätta negativa saker som händer dig med positiva kreativa saker som i förlängningen påverkar dina känslor och psyke som en helhet. Våra tankar och känslor är inte slumpmässiga utan påverkas av miljö och livserfarenheter. Att ständigt oroa oss för våra känslor och låta människor påverka oss negativt och tillåta dem bli våra energitjuvar är något vi kan arbeta med för att förbättra och förbättra våra känslor och hur vi tar in information från andra människor.

Det finns vanor och känslor som vi inte längre behöver bära med oss, vi behöver påminnas om att det är dags att släppa dem. Det är naturligtvis lättare sagt än gjort, att erkänna att vi påverkas negativt är en bra start.

Sedan finns det situationer där vi bär med oss känslor som inte ens tillhör oss, men som vi upplever och tar på oss energiskt. Ju mer du är i kontakt med dig själv och vem du är, desto lättare kommer du att känna igen hur dina egna tankar och känslor känns för dig i motsats till de du kan påverkas av.

Det här är information som jag ger våra kunder när de kanske är i en destruktiv relation och som de inte ser någon utväg ur, att i det läget stärka sig själv och inse sitt eget värde kan göra det lättare att avsluta relationen.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

Kommentera