Andlighet, våra guider och husrensning

Machu Picchu står för andlighet när man tar in naturen kring den gamla byggnaden på bergets topp. Många som ringer mig känner av sina guider på alla möjliga sätt. Vi kan kalla dem guider eller änglar eller se dem som bortgångna anhöriga som har ett budskap. Många människor är också intresserade av andlighet i stort. Jag brukar hänvisa till magkänslan, att följa den när stora beslut ska tas, att inte känna rädsla utan se det som någon vakar över oss för att se till att vi har det bra.

När det gäller husrensning, som innebär att bostaden rensas från skuggor och olika ljud som kan förekomma när andeverksamheten gått över i något som upplevs som obehagligt, är det viktigt att söka hjälp av ett certifierat medium. Det är också viktigt att inte själv försöka få kontakt med närvaron.

Har du frågor kring husrensning, hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca