Rebecca spår dig

Tjänster

Medial vägledning

Vi går igenom din livssituation och lokaliserar var i ditt liv det finns negativa energier eller om du har energitjuvar i ditt liv som påverkar dig och som gör att du inte ser lösningar. Jag hjälper dig att ersätta dessa negativa energier med positiva energier istället.

Healing

Min healing kommer från min andliga energi och stärker din andliga energi. Jag kan både heala på distans som vid fysiskt möte.

Bli spådd

Som sierska är jag ödmjuk och lugn, min önskan är att du ska känna dig stärkt och i balans efter att du har fått medial vägledning av mig. Du kan vända dig till mig när det gäller relationer, kärlek, ekonomi och jobb eller andra frågor.

Tarot

Jag använder tarot som redskap för att se vad andevärlden vet om din framtid.
Jag har arbetat med Tarot i två decenium och lärt känna kortens magi.

Mina konstverk

Teknik: Digitalmålningar på canvas

Untitled #08

Pris: 2 200 kr

Untitled #29

Pris: 2 000 kr

Untitled #53

Pris: 1 800 kr

Untitled #55

Pris: 2 500 kr

Untitled #75

Pris: 2 000 kr

Untitled #80

Pris: 1 900 kr

Untitled #92

Pris: 2 600 kr

Sagt om mig

Nils Olsson

”Rebecca har alltid varit ett  stöd  för  mig. Hon har  hjälpt  mig med livets  svåra frågor. Tack Rebecca!”

Anne Kiverberg

”Det är så skönt att få prata med Rebecca. Hon  är alltid så förstående och lätt  att umgås med.”

Sanas Jran

”Jag har fått hjälp att  utforska  det andliga livet. Genom Tarot korten har jag förstått min plats i universum.”

Lär känna dig själv

Låt oss ta en resa tillsammans där vi lär känna DIG.  En medial resa där  vi kommer  finna vilka möjligheter du har för framtiden. Samt vilka negativa energier som du bör undvika för  att ha ett lyckligt liv. Det  kommer  bli den mest spännande resa du någonsin har gjort! 

Blog

I min blogg beskriver jag hur jag använder mig av healing, astrologi, tarotkort och hur jag kan ta in just dig och läsa av vad som händer runt omkring dig just nu och framåt i tiden.

Vad händer astrologiskt under 2018 och framåt i tiden?

Pluto är kvar i stenbocken under 2018 men en ny planet befinner sig också i stenbocken, nämligen Saturnus, den stora ...

Genom tiderna har Rumis vackra poesi inspirerad författare, filosofer, poeter och vanliga människor över hela världen. Orden nedan skrevs för 800 år sedan.

”Gårdagen är borta och dess historia likaså. I dag börjar en ny berättelse.” "Det du söker söker dej." "Det är ...

Välkommen hit

Välkommen till min nya bloggsida, jag som driver bloggen heter Rebecca och är professionell sierska på Sveriges främsta spålinje. Jag ...

Om mig

Välkommen, jag är en sierska som är utbildad inom läsning av tarot guiderna, inom medial rådgivning, och inom medial vägledning och inom astrologin. Jag svarar på frågor om din framtid angående jobb, relationer, och ekonomi, mm.

Som sierska är jag positiv och uppmuntrande, och jag har som mål att få alla mina kunder att våga leva mer i nuet, att förstå att det bara finns en person vi kan förändra och det är oss själva, det betyder att vi ska utgå från oss själva för att må bra och tona ner människor runt omkring oss och deras påverkan.

Få saker gör mig lyckligare än att få höra från en kund att jag hjälpt henne till ett lyckligare liv.

Jag önskar dig en härlig dag och jag ser fram emot att höra från dig!

 

Kontakt