Öppna för din kreativitet!

Här är en vacker inbjudan att bryta igenom rutiner som håller dig och din kreativitet tillbaka. Gör ditt bästa för att vara öppen för nya möjligheter och förändringar. Särskilt att kunna se saker från nya vinklar. Ibland kan det minsta avbrottet i dina strukturer och regler vara extremt befriande och frigöra sinnet. Idag, observera dig själv och se om du är villig att vara flexibel.

Flexibilitet och mottaglighet går hand i hand. Ju mer flexibel du är, desto mer intuitiv blir du också. Svaret dyker inte alltid upp när vi förväntar oss dem, men vi är mottagliga för dem. När du har ställt din fråga är det viktigt för dig att förvänta dig dina svar.

För vissa av er kan dagens energi medföra en kraftig motivation att ladda fram nya projekt och idéer.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt